Everything

Vind 5 film på Blockbuster.dk

konkurrence

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med Blockbuster.dk.

.

mellemlinjerne

.

Nu kan jeg endelig sige; det er blevet tid til bloggens første konkurrence! ♥

.

Hvis der er noget, jeg virkelig elsker at bruge min tid på, så er det at se film / serier på sofaen. Jeg kan snildt få en hel dag til at gå med det, både alene, men nu aller helst sammen med min søde kæreste eller en god veninde. Dog synes jeg til tider, at udvalget er en smule snævert og out dated på de danske streaming tjenester og man skal ofte vente laaaaaang tid på at se de helt nye film. For at sige det på godt jysk; så er det sgu en smule træls.

.

Frygt ikke!

.

Jeg har nemlig i samarbejde med Blockbuster.dk fået lov til at forkæle én heldig læser med 5 filmkoder til deres hjemmeside, der bl.a. huser fede (og nye!) film som Southpaw og Jurassic World – er du derimod mere til labre mænd, så kan du også se Magic Mike XXL eller få dig et godt grin til Ted 2, Klovn Forever eller Pixels.

.

Ovenstående har jeg samlet nogle af de fedeste, sjoveste og mest underholdende film, som jeg har set i løbet af år 2015, som dog kun er et meget lille udpluk af deres store samling af film og serier.

.

mellemlinjerne

.

For at vinde de 5 filmkoder skal du blot:

1. Smide et like på bloggens facebook side lige her

2. Like opslaget med konkurrencen på facebook lige her

.

Vinderen trækkes mandag d. 4. januar. Held og lykke!

.

Må I alle komme godt ind i det nye år 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG