Everything

Vi er kun lige begyndt

20

18

Fredag var min sidste arbejdsdag for i år. OG SÅ VAR DER DÆLEME JULEFERIE TIL MIG! Ikke at jeg synes, at jeg har arbejdet sindssygt meget, men jeg synes nu alligevel, at det ville være rart med lidt mere julehygge – så det kan du tro, at vi lige har gjort og også kommer til helt indtil jul (og hvem ved, måske endda også et par dage efter).

I går kom min søde og dejlige veninde, Camilla. Vi skulle rigtigt bage – dog ikke det traditionelle julebag såsom brunkager, klejner og pebernødder. Niks! Vi fik bagt en masse lækre chokolade cookies med hasselnøder og nogle rigtig julemuffins med æble og kanal toppet med candycanes. Mums. Dog tror jeg ikke, at noget af det holder særligt længe. Vi fik kun bagt en 10 styk muffins, hvoraf min kæreste har gjort et godt indhug med alene 4 i går.. Hæhæ. De var vidst en succes! Småkagerne holder nok heller ikke længe.. Specielt eftersom at Sonny fandt deres gemmested i løbet af nul komma fem.

Men hva fanden? Det er jo kun jul én gang om året.

mellemlinjerne

Julehyggen er bestemt ikke ovre! Om et par timer skal vi hjem til Steffen og Katrine. Vi skal bytte julegaver og lave en masse lækker konfekt. Glæden er stor! Men, nu får vi at se, hvor meget konfekt, det bliver til; der bliver jo sikkert spist et par stykker undervejs, hæhæ.

Hav en hel fantastisk 4. advent!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG