Everything

Sønderbronx

14

Jeg er godt ankommet til Sønderborg. Det var dog en lang tur, pyha da! Lidt over 2 timer i toget.. Jeg troede, at jeg skulle dø! Den store fan af offentligt transport bliver jeg nok aldrig. Hvis jeg skal sidde der meget mere end 10 minutter, så begynder jeg at få det dårligt. Det skyldes nok, at jeg er blevet så vant til at cykle til og fra alting efterhånden. Jeg har ellers aldrig været typen, der blev særligt køresyg, lidt da jeg var barn, men det er efterhånden ved at være længe siden. Men nøj, jeg fik det dårligt. Først noget hovedpine, så lidt svimmelhed og så kom kvalmen. Føj, føj, føj.

mellemlinjerne

Men her er jeg så, atter i det Sønderjydske hos min bonus familie. Vi har rigtig hygget indtil videre og jeg er sikker på, at vi nok skal få hygget en masse mere!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG