Interior decorating

Snehvide blomster

53

Det er længe siden sidst, at jeg har haft friske blomster i huset (foruden mit spøgelsestræ og min hjerteranke). I vores hjem er det vel bare mest af alt noget, der hører sommeren til. Dog blev jeg alligevel glædelig overrasket, da min mormor og hendes kæreste havde denne fine buket med til mig på juledagen. Jeg elsker fine, friske blomsterbuketter og bliver altid så glad, når jeg får nogle.

mellemlinjerne

Inden længe står den på julefrokost i svigerfamilien. Det er noget, jeg har set frem til det meste af måneden! Jeg er allerede hoppet i tøjet og mangler egentligt bare at lægge lidt make up og sætte mit hår. Så skal min fine glimmer kjole luftes for første gang i dag, hæhæ. 🙂

Du må have en rigtig dejlig dag!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG