Everything

På tur igen

60

Så er jeg på den igen. Jeg har det som om, jeg kun lige er kommet hjem. Tiden er gået så sindsygt hurtigt de sidste par uger og før jeg så mig om, så var julen ovre og vi er næsten ved at fejre det nye år. Når jeg kigger tilbage på året, så må jeg da også sige, at det nærmest er overstået, førend det er begyndt. Sådan føles det i hvert fald. Det har dog også været et år, hvor der sket så ubeskriveligt mange ting. Højdepunkterne kan i gense, når jeg inden for de næste par dage skriver et indlæg med året, der gik 2015.

Nå, men jeg er jo atter i Sønderborg. Det er altid rart at være hernede og jeg har virkelig set frem til det. Dog ikke selve turen. Jeg er ikke så god til det med lang transport tid (lang = +20 minutter), hvilket nok skyldes at jeg efterhånden har vænnet mig til blot at bruge cyklen, hvis jeg skal noget og ellers så max sidde i bus i et kvarters tid. Maven snurrer og hovedet føles tungt. Det er ikke så rart. Derfor er turen til Sønderborg også et rent helvede; det tager nemlig 2 timer og 10 minutter..

mellemlinjerne

Eftersom jeg også ønskede en så billig tur som overhovedet muligt, så var jeg også nødt til at tage ekstra tidligt afsted i dag – der var nemlig kun én billig afgang i dag.. Afgang fra Odense Station kl. 7:10.. Den eneste bus, der passede med denne afgang, kørte kl. halv syv hjemme fra mig af.. Og mig, der elsker at sove længe! Hæhæ.

Nu er jeg så i Sønderborg igen. Hyggen er allerede godt i gang. I aften ender vi nok med at se en film, eller at sidde og snakke om noget, for andre, totalt uinteressant (hæhæ) og i morgen skal vi så ind til byen og senere tager familien Hørlyk, der er ægte ishockey entusiaster, mig så med til min første ishockey kamp nogensinde. Det bliver rigtig spændende og I kan tro, at jeg glæder mig! 🙂

.

.

konkurrence

Har du forresten husket at deltage i min konkurrence? Hvis ikke, så kan du stadig nå det lige her!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG