Style

På en vinterdag

7

Hvor skal jeg begynde henne? Selv om det ikke just skriger langt væk af vinter, når man kigger ud af vinduet, så er jeg alligevel i ikke bare jule -, men faktisk vinterstemning. Aftenerne bliver spenderet hjemme på sofaen sammen med min dejlige kæreste, hvor vi putter under et varmt tæppe i stearinlysenes skær. Kalenderlyset er nu kun én dag bagud og jeg er efterhånden ved at planlægge det julesnolder, som vi (nok mest jeg!) skal have lavet i løbet af måneden.

Jeg nyder de mørke aftener med en ordentlig omgang hygge. Kunne det være meget bedre end dét? Jeg tror det næppe. Dog med undtagelse af én ting; hvor bliver sneen af? Det ville nu ikke være så skidt endda med en smule sne. Bare en lille bitte smule! Så ville mine vinteroutfits heller ikke føles SÅ varme..

Når nu man drømmer sig langt væk til sne og sjov, så kunne man da lige så godt også drømme sig væk til et lækkert vinter look. Jeg ville bestemt ikke klage, hvis dette outfit fandt hjem til mig!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG