Christmas

Mine julegaver 2015

57

Nu har jeg efterhånden set så mange gave billeder på bloggers delight, at jeg tænkte, at jeg da også lige ville vise jer nogle af de julegaver, der lå til mig under juletræet. Jeg må mildest talt sige, at jeg blev virkelig overrasket over mange af de fine ting, som jeg pakkede ud – jeg havde slet ikke ventet at få så mange gaver. Det er derfor også kun en lille brøkdel af gavebunken, jeg har plukket ud her.

Foruden disse flotte gaver, så fik jeg bl.a. også nogle fine lysestager, spasæt, to sæt sengetøj og en gigantisk Scanpan wok gryde, som jeg ikke engang har turdet at prøve på at proppe i skabet endnu (hæhæ).

mellemlinjerne

Specielt min søde mormor ramte lige plet med hendes gaver – og hun havde ikke engang fået en ønskeseddel og de fine gaver, som jeg fik af hende, stod ikke engang på ønskelisten. Hun kender mig virkelig godt og så har hun en virkelig skarp hukommelse (synd at sige, men den er faktisk bedre end min!). De fine Rosendahl karafler, Bodum stempelkanden og det fine minutur fra Blomsterberg var alle sammen fra hendes af. Jeg må da også sige, at jeg virkelig blev overvældet over hendes fine pakker!

.
58Det har været svært at bestemme sig for, hvilken én af gaverne, der så egentligt har vakt mest glæde hos mig. Jeg er ubeskriveligt glad for dem alle (også viskestykkerne, som mormor også havde med) og selvom at jeg elsker at få gaver og har en lidt dyr smag, så er jeg altid lige taknemmelig over dem alle. Dog ramte denne fine gave, H.C. Andersens samlede værker i jubilæumsudgaven, mig lidt ekstra dybt i hjertet.

Jeg har altid holdt rigtig meget af H.C. Andersens eventyr, bøger og faktisk bare eventyrer i det hele taget. Det skyldes nok, at min mor altid har været utrolig godt til at læse godnat historier for os, eller også bare i det hele taget historier for os, hvis vi sad en aften og skulle hygge. Hun var også rigtig god til at få os i den rigtige stemning, enten med slukket lys og en lygte under hagen alt imens hun fortalte langsomt med en uhyggelig stemme, eller lavede en lille pibet stemme eller hvad hun nu ellers fandt på. Det var altid sjovt og nogle af mine bedste barndoms minder.

mellemlinjerne

Jeg blev nok også ekstra glad for den, fordi jeg netop selv rigtig gerne vil læse en masse historier for vores kommende børn (langt ude i fremtiden godt nok). Mit ønske er netop at vække en eventyrlyst og meget gerne også en stor læselyst i dem, som de ville kunne få meget glæde ud af, ligesom jeg selv har haft det.

.
59

Af svigerfamilien havde vi faktisk kun ønsket os én ting; nemlig gavekort til Inspiration. Vi trænger nemlig til nye knive og vi har (ja, os begge to faktisk!) sukket lidt langt efter Steltons pure black knive, hvilket vi tænker, at gavekortene skal bruges på.

Dog ønsker jeg at få så meget ud af gavekortene som muligt og eftersom de hverken er på udsalg eller tilbud lige i øjeblikket, så lader de sig nok vente lidt endnu.

mellemlinjerne

Hvad har du fået i julegave? 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG