Christmas

Min juleaften

524540

Nu er det ovre. Den aften, som man har fået opbygget spændingen til hele måneden igennem. Den er nu ovre – men derfor behøver julehyggen jo ikke at være ovre endnu og det er den bestemt heller ikke! Selvom aftenen i går var højdepunktet og virkelig gennemdyrket skøn, så har vi i dag haft officiel nattøj dag. Det har vi altid gjort i min familie. Bare brugt d. 25. på sofaen iført nattøj og så bare spise en masse rester fra dagen forinden. Det er noget, vi kan lide!

mellemlinjerne

I morgen fortsætter julehyggen lidt endnu. Vi skal nemlig hjem til svigermor til julefrokost med god mad og godt selskab. Jeg glæder mig sådan til at høre min lille niece, om hun blev glad for sin gave og ellers spørge hende, om hun havde en rigtig dejlig juleaften.

Jeg håber også, at I havde en super skøn aften i går! Her har I i hvert fald nogle små “klip” af vores. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG