Christmas

Juleønsker

2

Familien Massaro har netop været på besøg til noget rigtigt morgenhygge. Jeg havde bagt boller, som forresten blev virkelig gode (!!), og så sad vi ellers bare og hyggede med varm kakao. Det var virkelig skønt at bruge de første par timer på dagen med dem. Nu sidder jeg så bare og ser en julefilm på DR3.

Dagen i dag skal bare bruges på sofaen med en masse gode julefilm! Jeg har efterhånden fået set de fleste af filmene på min liste, men i dag skal jeg helt klart se The Grinch og måske også A Christmas Carol. Dem kan man altså bare ikke gå julen igennem uden.

Den 23. december har altid været årets længste dag i min verden. Dagen inden juleaften. Maven er fuld af sommerfugle og man kan bare ikke længere vente til den store dag. Hyggen, den gode mad, gaverne, Disneys juleshow og ikke mindst det gode selskab.

Jeg har lavet en lille collage med nogle ting, som ikke ville gøre mig spor, hvis jeg fik dem i morgen. Det er nu nok lidt mere ønsketænkning end realitet, da mange af gaverne er virkelig dyre. Men derfor har man jo vel altid lov til at drømme lidt!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG