Christmas

Julegaveregn – Et fantastisk initiativ

17

Julen er en skøn tid, hvor man samles med familie og venner. Vi bager sammen, vi hygger os, pakker gaver ind og pakker gaver ud. Spiser lækkert mad sammen og danner en masse dejlige minder sammen. Vigtigst af alt er, at man gør det sammen! Og det gør vi jo. De fleste af os med familien. Det er en tid, som vi ser frem til, en tid som vi glæder os til hvert år.

Men for nogle, er tiden den værste på året. Og nej, det er ikke The Grinch, jeg snakker om, men en masse anbragte børn, der ikke har muligheden for at være sammen med deres familier. De får en lille gave ved kommunen og det er alt.

Igennem hele måneden har vi siddet og skrevet ønskelister og en del af os får også en del af de ting, som vi ønsker os. Men ikke disse børn. For dem er det en hård tid. En tid, der minder dem, om alt det de ikke kan få eller være en del af.

Derfor har denne velkendte figur, Hr. Skæg, været med til at oprette et projekt, hvor de samler penge ind til disse stakkels børn, så de kan få en gave, som de ønsker sig. De kan for en gangs skyld få følelsen af, at der er nogen, der har tænkt på dem i denne tid. Og det bedste af det hele? HVER EN KRONE går ubeskåret til julegaverne. Målet er 800.000kr, men de er kun knap og nap halvvejs. Der er lang vej endnu, men med små donationer kommer man også langt!

Julen er en dyr tid. Det har min pengepung også mærket, men selvom livremmen er spændt ind, så har jeg alligevel valgt at donere 50kr til det fantastiske formål. En 50’er betyder måske ikke så meget for mig, men det kan gøre alverdens forskel for et barn her i denne tid. Derfor ville jeg lige gøre opmærksom på dette fantastiske projekt og håber, at så mange af jer som muligt, vil være med til at støtte det!

Julen er hjerternes fest, og den starter lige her.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG