Christmas

Julefrokosten

54

Julefrokosten i går blev faktisk en større success end ventet. Ikke at jeg ikke havde forventet en god én af slagsen, men den blev bare en tand bedre. Og ikke for at prale, men så synes jeg faktisk også selv, at jeg kom til at se bedre ud end ventet, hæhæ. 🙂

Selvom der dog var nogle akavede øjeblikke, så var alle folk søde og rare, vi hyggede og pjattede og pigerne var i et strålende humør (med undtagelse af nogle få skrige øjeblikke). Maden var i top, men det er den jo selvfølgelig altid hos svigermor. Dog kunne én ting godt have været bedre; vejret! Vi skulle cykle derhen og selvom der kun er 2 ½ kilometer, så var det dæleme ikke sjovt i regnvejret – specielt ikke når regnjakken oven i købet virker som en sauna efter blot to minutter. Det var knapt så rart, men vandet var en sand op kvikker!

mellemlinjerne

Billedet er taget et par minutter inden, at jeg påklædte mig saunaen og bevægede mig ud i regnvejret, så eftersom mit hår endte med at blive en smule vådt, kom jeg til at ligne en rigtig krøltop, da håret langt om længe tørrede igen. Heldigvis krøllede det på den helt rigtige måde, så det gjorde ikke så meget!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG