Christmas

Julebord med et twist

48

Vores julebord.. Ser en smule.. Ja, anderledes ud, end de fleste andres. Jeg vidste godt på forhånd, at jeg ikke ville køre det fuldstændig traditionelt. Altså med guld og rødt. Nok mest af alt fordi jeg ville have et gennemført juletema i vores lejlighed. Her pynter vi op med kobber og alt det andet julepynt var i kobber. Derfor skulle bordet selvfølgelig også pyntes op i kobber.

Dernæst opstod det næste problem: hvilken slags dug, skulle vi have på? Den eneste vi havde i forvejen, var en sort én.. Det går da ikke til juleaften. Helst ville jeg faktisk have haft en mørkegrå hørdug på bordet, men eftersom pengene var knap, så faldt valget på en velourdug. Den kostede jo kun sølle 49kr. Det kunne vi lige overkomme. Men, så opstod det næste problem. Et problem jeg virkelig gruede over i længe.

.

5147

For hvilken farve skulle jeg egentligt vælge? Den skulle jo også gerne kunne bruges på andre tidspunkter af året end lige i julemåneden. Og så havde jeg faktisk forelsket mig en smule i denne farve. Ikke just særlig julet, må jeg jo nok indrømme. Dog har jeg gjort mit bedste for at gøre bordet så julet som muligt. Grankogler, bismarck stokke, knallerter, kobberfarvede lys, glimmer, æbler og julestjerner.

.

49

50

Hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg faktisk, at bordet blev helt flot. Måske ikke helt lige så julet, som jeg havde ønsket, men heller ikke helt så ringe, som jeg havde frygtet. Dog synes jeg faktisk heller aldrig, at et julebord er rigtig julet, før alt maden kommer på og lysene bliver tændt og mørket dæmper sig.

Dog nød jeg faktisk selv, at det ikke var så traditionelt. Det må godt se lidt anderledes ud engang imellem og til tider er det kun godt at eksperimentere.

mellemlinjerne

Til næste år vil jeg helt sikkert have skaffet mig den mørkegrå hørdug og måske lave nogle flotte og anderledes bordkort i form af mini gaver eller lignende.

Hvordan dækker i jeres julebord? Helt traditionelt? Enkelt eller helt anderledes?

.

46

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG