Everything

Jeg smelter!

8910

Hold da lige op, hvor vi hyggede os hjemme ved Steffen og Katrine. Kan man hygge sig så meget, at man får ondt i maven? Jeg tror vidst, det var det, der skete for os – eller også spiste vi bare alt for mange vafler (meget sandsynligt!).

Vi hygger os altid vældig meget, når vi er sammen med den skønne familie og denne aften var ingen undtagelse. Hvordan kan man dog også andet? De er nogle dejlige personer, der sammen har de sødeste, sjoveste og dejligste små piger i hele verden. De har i hvert fald vundet mit hjerte for længe siden. Noget af det bedste, jeg ved, er, når de griner for fulde hammer; så smelter jeg lidt inden i.

mellemlinjerne

Det er så dejligt at være en del af disse små skattebassers liv. Et liv som kun lige er startet. Det er specielt sjovt med Sophia, som vi jo har haft en del at gøre med, lige fra dagen hun blev født. Tænk sig, at det snart er et helt år siden, at hun var så lille, at jeg næsten ikke turde holde hende, for hvad nu hvis hun gik i stykker? Det gør hun i hvert fald ikke længere, hæhæ. Hun er blevet en rigtig lille sveske, der siger en masse sjove lyde og skriger af grin, når vi puster hende i håret.

Samtidig er Alma også bare blevet så stor og hold dog op, hvor hun er kommet til at snakke. Hun er slet ikke til at lukke munden på igen, men hvorfor skulle hun også det? Det er de sjoveste ting, hun lukker ud – men hvor får hun det egentligt fra? Det tænker jeg tit over.

mellemlinjerne

Omtrent et års tid er der gået, siden vi blev en rigtig del af disse små guldklumpers liv, sådan en rigtig aktiv del af det. Hvor er tiden gået stærk og hvor er de to små piger bare blevet store virkelig hurtigt. Det er slet ikke til at fatte. Én ting er dog sikkert, hvor ville jeg dog virkelig ikke kunne undvære dem! De har en solid plads i mit hjerte og det vil de altid have.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG