Landscapes

Jeg er den mest heldige

Det her. Lige her. Det er mit yndlings sted i hele verden. Eller, i hvert fald min yndlings by i hele verden. Jeg mener ikke, at der findes et sted mere magisk og hyggeligt end lige præcis denne lille by. Nemlig Odense. Jeg kunne ikke have bosat mig noget bedre sted og jeg fortryder det ikke ét øjeblik, at jeg er flyttet hertil.

Selvom jeg elsker Sønderjylland meget højt og altid vil være en sønderjyde, så føler jeg helt igennem, at Odense er MIN by og det er her, at jeg vil se mine børn vokse op og senere (forhåbentligt om meget lang tid) ende mine dage.

Det føles dejligt at have fundet sit sted i verdenen. Jeg vågner op om morgenen og føler, at jeg er den heldigste i hele verdenen, fordi jeg får lov til at cykle igennem denne virkelig skønne by, som er fuld af så mange forskellige mennesker, minder og historier. Og så gør det det jo heller ikke mindre skønt, at verdens bedste forfatter er født og opvokset i denne lille by – at det bl.a. er her, at han har sat sine fodspor og fundet inspiration til nogle af de bedst kendte eventyr i hele verden.

Odense er i sandheden et helt igennem magisk sted.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG