Christmas

Glædelig jul fra Odense

juleaften

Denne specielle aften har fået en helt igennem dejlig start. Vi har i dag hygget og fået lækker kiksekage (som mormor selvfølgelig selv har lavet). Der er selvfølgelig også blevet set den efterhånden traditionelle Disney’s juleshow, vi har fået mandariner og så har min mormor og jeg rigtig stået og hygget med julemaden ude i køkkenet, imens mændene har daset den på sofaen med Kung Fu Panda og Juleønsket i fjerneren.

Nu har vi så spist. For dælen, hvor var det godt! Mums. Det er nu ikke skidt med sådan en omgang julemad! Efterfølgende fik jeg pakket resterne væk, ryddet op og skyllet alt opvasken af – den er Sonny nu ved at vaske op og så går det løs.

mellemlinjerneDet går snart rigtigt løs! Bjerget af pakker skal pakkes op, men ikke ligesom i alle andre husstande. Der er vel mange forskellige gavetraditioner i det ganske land. Jeg kunne se på snappen, at nogle af mine veninder allerede har åbnet gaver i eftermiddags. Hos os gøres det først om aftenen og så rafler vi om at få lov til at åbne én af vores gaver. Så sidder vi og hygger os lidt længere tid med det.

Når der bliver slået en sekser, så må man pakke en gave op og så sidder man ellers og ser, hvad den enkelte pakker ud. Det er både sjovt og så suser man ikke igennem gaverne. Det er en tradition, jeg altid har holdt meget af og den bliver helt sikkert ført videre.

Jeg ønsker jer alle sammen en rigtig dejlig aften!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG