Everything

Formiddags hygge

252726

Findes der noget bedre end at sove længe og derefter starte dagen med en god kop kaffe? Det tror jeg vidst ikke! Jeg har sagt det før og nu siger jeg det igen; åh, hvor jeg nyder min juleferie! I går var vi hjemme ved noget af vores dejlige familie, hvor vi fik lavet en smule konfekt – meget blev det ikke til, men lidt! Jeg vil derfor til at i gang igen i dag, eller måske i morgen med at få lavet nogle marcipanbrød (det går lidt hurtigere, hæhæ).

I aften kommer svigermor og den mindste af drengene så forbi. Vi skal bytte julegaver og hygge med noget risengrød og nok også lidt godt til ganen. Det betyder, at jeg nok skal have bagt lidt igen i dag, for man kan jo ikke invitere familien på besøg til julehygge uden noget godt bagværk!

mellemlinjerne

Lige i øjeblikket kan jeg dog ikke lade være med at sidde og beundre mit fine Berliner krus, som jeg købte sidste år i december, da jeg var på studietur i Berlin (og jeg købte endnu et (helt magen til) da jeg fejrede nytår dernede senere samme måned). December sidste år var en skøn tid med familiehygge og dejlig tysk julestemning i Berlin – ikke bare én gang, men hele to gange på én måned.

December måned er vidst uden tvivl den bedste tid på året (også selvom jeg hurtigt kommer bagud med mit kalenderlys, hæhæ).

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG