Interior decorating

Endelig fandt jeg ét!

54

Jeg har i hele november måned gået og ledt med lys og lygte for at finde det helt perfekte. Det her dog været svært, må jeg sige! Jeg havde nemlig nogle krav; det skulle være hyggeligt og fint, helst med kobber og ikke for tyk (den skulle jo gerne kunne brænde ned af sige selv, modsat forrige års kalenderlys, der var aaaaalt for tykt). Jeg havde faktisk opgivet kampen, indtil jeg gik rundt i Bilka i tirsdags og faldt over dette fine lys.

Det er måske lidt svært at se, men det er hvidt med kobberfarvede fugle på kobberfarvede grene med små, sorte julekugler med tallene fra 1-24.

mellemlinjerne

Det er helt perfekt! Nu har jeg dog det problem, at jeg ikke ved, hvor jeg skal stille det henne.. Hæhæ, det er bestemt ikke let at være mig! Det er dog ikke det eneste problem, for jeg er allerede langt bagud! Lyset brændte det meste af aftenen i går og også det meste af morgenen, men den er stadig ikke nået ned til d. 1. endnu.. Hvorfor havner jeg altid i den situation?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG