Christmas

En rigtig julehilsen

28

I dag fik jeg afsendt de sidste par julekort, som jeg har haft skrevet til vor nære og kære. Jeg bliver altid selv så glad, når jeg får et julekort ind af døren – dét at vide, at der er nogen, der har tænkt på én og synes, at man lige skulle have en lidt speciel julehilsen. Det varmer virkelig.

Derfor tænkte jeg, at jeg selv ville sende et par julekort i år. Det er ellers ikke noget, jeg plejer at gøre, men det synes jeg lige, at vi skulle prøve i år. Det er lidt mere personligt; det er håndskrevet, været er par dage afsted i posten og så har jeg jo helt personligt selv brugt tid på at finde det helt perfekte kort.

mellemlinjerne

Jeg fandt en pakke med de smukkeste julekort i Bilka. De var endda sat ned og slet ikke til at stå for. Fem af dem så ud som foroven med det smukkeste guldfarvede mønster, medens de resterende fem også havde det smukkeste sølvfarvede mønster. De var helt perfekte!

Så nu er de sidste par kort sendt i dag. Jeg håber, at de vil vække glæde hos modtagerne.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG