Style

En ønskeliste

1

Imens jeg knokler i Bilka, har jeg fået lavet denne fine collage til jer. Vi er jo trods alt trådt ind i december måned og så er det da også blevet tid til at snakke lidt om juleønsker!

Jeg har ikke som sådan nogle konkrete ønsker, som jeg har sendt ud til vores familie, tvært i mod har vi været så kedelige bare at ønske os gavekort til Inspiration. Vi ønsker os nemlig nyt bestik, nye gryder og nye knive. Dyre ønsker, som jeg ikke har lyst til at bebyrde vores familiemedlemmer med – og samtidig har man jo heller ikke lyst til at lyde krævende!

Dog har jeg nogle generelle ønsker, som jeg (selvfølgelig) går og drømmer lidt om i hverdagen. Det kommer vidst heller ikke som nogen overraskelse, at collagen er dybt domineret af grå/sorte toner, hæhæ.

Hvad ønsker du dig til jul?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG