Everything

Dobbelt op på fødselsdag

13

Dagen i dag er en fantastisk dag af så mange årsager! Det gik pludseligt op for mig i går, at bloggen i dag har halv års fødselsdag! Det lyder måske ikke af meget, men af en gammel blogger at være, der atter kom i gang igen i år, da er det nu meget stort.

Jeg er så glad for min nye blog og synes faktisk for én gangs skyld, at den er noget nær perfekt. Jo, der er da selvfølgelig nogle små ting, der kunne være bedre, fx hvad angår kvalitet af billeder, samt varietet i blandt indlæggene, men ellers er jeg nu ved at være godt tilfreds!

mellemlinjerne

Det er ikke kun bloggen, der i dag har (halvvejs) fødselsdag, niks! I dag har min søde, smukke, dejlige og skønne veninde, Sara, nemlig også fødselsdag. Hun er officielt ikke længere teenager! Jeg kan selv huske den mærkværdige følelse, jeg havde op til og på min fødselsdag. Nok også et godt stykke tid efter. Det er en mærkelig følelse ikke længere at være teenager. Hvis man ikke blev voksen, da man fyldte 18, jamen så bliver man da i hvert fald sparket ud i voksenlivet nu!

Så et stort STORT tillykke til søde Sara. Må du få en dejlig dag – én som du sent vil glemme!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG