Everything

Direktør tid

28

Min første dag i Bilka gik som smurt i går og folk var virkelig søde og rare! Vi har fået kigget en smule på mit vagtskema – et skema, som jeg helt selv måtte sætte sammen, så gæt lige hvem, der møder til direktørtid! Hæhæ.

I øjeblikket sidder jeg og hygger mig med en god kop kaffe, alt imens den kraftige morgensol blænder mig lige i øjet. Det er da hyggeligt, hva? Om en halv times tid skal jeg så op på jernhesten og afsted mod Bilka. Jeg har på fornemmelsen af, at det bliver en kold fornøjelse, men i det mindste regner det ikke!

mellemlinjerne

Min morgen har været rolig og behagelig, nok mest af alt, fordi min søde kæreste havde lavet madpakke til mig, imens jeg var i bad og da jeg så stod og ordnede hår og make up, stod han sgu og lavede morgenmad til mig. Det var dæleme sødt af ham!

Og nå ja, så er humøret jo lidt ekstra højt i dag.. Det er jo d. 1. december! Jaaaaa!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG