Everything

Dét brugte jeg tiden på

55

.

Og dette er endda kun en lille brøkdel af alle de hyggelige minder, jeg kan tage med mig ud af december måned. For eksempel tilbragte jeg også en vidunderlig weekend i Sønderborg sammen med min søde veninde Sara. Store dele af familien nåede også at komme forbi til noget julehygge, hvor vi har fået en masse lækkert julemad. Desuden har jeg spist så meget julemad de sidste par dage, at jeg nærmest er ved at sprække. Heldigvis er der ikke mere ude i køleskabet længere, hæhæ.

mellemlinjerne

Selvom at julen så småt er ovre, så er måneden, og året, det endnu ikke. I dag skal der bare hygges med Sonny, medens morgendagen skal bruges på at rydde lidt op og gøre klar til turen til Sønderborg. På tirsdag tager jeg atter mod Als, denne gang til en omgang ishockey, nytårsfest og selvfølgelig, som altid, en ordentlig omgang hygge.

Alt i alt må det siges, at denne jul nok har været én af de bedste indtil dags dato. 🙂

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG