Christmas

8 julefilm du skal se inden juleaften

15

For at være helt ærlig, så er jeg faktisk ikke engang selv kommet i gang endnu.. Det er egentligt lidt for dårligt, når nu jeg sidder og skriver sådan et indlæg. Måske bare en smule, ikke?

Jeg synes, jo ældre at jeg bliver, jo sværere bliver det at komme sådan rigtigt i julestemning. Det tager lidt ekstra. Dog har jeg fundet ud af, at en rigtig god måde at komme i julestemning på er ved at se nogle rigtig gode julefilm. Derfor har jeg her samlet mine absolut yndlings julefilm!

Halvdelen af filmene er dog ved at være nogle rigtig juleklassikere, men klassikere, som man aldrig nogensinde bliver træt af. Min all time favorite er og bliver A Christmas Carol, men film som Tror Du På Julemanden, Polar Expressen og The Grinch rammer stadigvæk noget dybt inden i mig, som jeg ikke kan forklare. Det må vel være det, hvad man kalder for rigtig julestemning.

Så hvis du ikke rigtigt er kommet i julestemning endnu, eller bare ikke har noget bedre at give dig til, så har du her en liste over nogle af de bedste julefilm, der findes.

Hvilken julefilm er din yndlings?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG