Everything

Lys i mørket

Weekenden foregik for mit vedkommende i Sønderjylland hos min familie, hvor vi bl.a. holdt Mortens Aften, var hos fotografen og fejrede min lillesøsters 12. fødselsdag på Gram Slotskro (hvor ovenstående billede også er taget fra, med udsigt ud over søen). Det har været en weekend med mange hyggelige stunder i familiens tegn. En god weekend.

Alligevel har jeg følt mig en smule tynget oven på alt det med Paris. Det var en skrækkelig begivenhed, som mange mennesker desværre vil være mærket af resten af deres liv. På trods af dens vederstyggelige karakter, var den ikke den eneste begivenhed af sin slags i den forgangne uge, hvor det bl.a. også gik ud over Beirut. Det er frygteligt, at en flok hadske mennesker kan finde på at slå uskyldige mennesker ihjel – uanset hvor i verden det foregår.

Dog må vi ikke glemme at have det sjovt og at leve livet. Hvis vi går rundt og er bekymrede og bange og har dårlig samvittighed over at more os så kort tid efter terrorangrebet i Paris i fredags, så opnår terroristerne netop det, som de ville. Så har de vundet – vi må for alt i verden ikke lade dem vinde.

#PrayForTheWorld #JeSuisHumaine

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG