Everything

Klar – Parat!

I øjeblikket sidder jeg og hygger mig med en god kop kaffe. Det har indtil videre været en dag, der har været meget præget af min første vagt i Magasin, for, hvad tager man egentligt på, når man skal stå og pakke gaver ind dér? Hvordan skal éns hår sidde? Og hvad med make up? Er der egentligt noget andet, jeg har glemt? Det er der helt sikkert.

Om en times tid går turen ind mod byen og så begynder det for alvor. Jeg er både spændt og pisse nervøs. Der er mange ting, der skal huskes og gøres og medbringes. Hvis jeg kender mig selv ret, så har jeg sikkert glemt halvdelen af dem. Men som man siger; øvelse gør mester.

Hav en dejlig aften og hold øje med bloggen i aften, hvor jeg har planlagt et rigtig festligt indlæg.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG