Everything

Hygge, hygge og mere hygge

Dagen i dag er i sandheden en hyggens dag. Vi har ingen planer lige umiddelbart – ud over at nyde fridagen og hinanden gode selskab. Derfor har vi både sovet længe, hygget os med en god film, noget godt kaffe og inden længe har vi planer om at cykle os en tur.

Dage som disse er skønne – specielt når man ved, at man går en travl tid i møde. Jeg starter på mandag i praktik i Bilka, hvor jeg skal være 3 måneder og forhåbentligt med en elevplads i sigte. Udover det er Sonny også i praktik, bare i Nyborg, så udover hans utroligt lange arbejdsdage, så har han også en times transport hver vej – og så har jeg jo selvfølgelig også mit assistancejob i Magasin, der også skal ordnes. Jeg har endnu ikke fået mit vagtskema fra Bilka, det skal vi nemlig udarbejde på mandag, så i øjeblikket er det lidt svært at planlægge noget.

Derfor er det også med at nyde de stunder, som vi har sammen. Hvem ved, hvor mange hyggetimer, vi har sammen indtil vi går på juleferie? Det vil tiden vise.

Hav en dejlig lørdag!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG