Everything

Helt og aldeles ingenting

Dage som disse, hvor man laver absolut ingenting. De er nu skønne på deres helt egen måde. Man har hverken travlt eller brug for at stå og stadse sig ud. Næ, for at være helt ærlig, så har jeg faktisk stadigvæk nattøj på og ikke tanker om at tage det af før i morgen tidlig igen. Jeg ligner lort og jeg har det faktisk rigtig godt med det. I hvert fald lige i dag. Det passer mig helt fint. Jeg skal ikke noget, udover at lægge tøj på plads i aften – hvis jeg altså orker det. Hvis ikke, så kan jeg sagtens vente med det til i morgen.

Det er vidst det, men rigtigt kalder for en dovnedag! Dage som disse er højt værdsat i mit liv. Jeg elsker dem. Det skal dog ikke forstås som om, at jeg hader at lave noget, tvært i mod, så elsker jeg travle dage såvel som disse. Til tider er det dog godt tiltrængt med en dage i intethedens tegn.

På mandag kommer der atter fast rutine ind i min hverdag, når jeg starter i skolepraktik. Mest af alt ville jeg egentligt helst bare allerede have startet i en elevplads i en interiør butik, men manglen på elever i disse butikker er der bare ikke i øjeblikket. Dog bliver det rart at komme lidt i gang igen, så man har noget fast at stå op til om morgenen.

Indtil da vil jeg hygge mig med at lave helt og aldeles ingenting.

Hav en dejlig weekend!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG