Landscapes

En magisk måned

Det kolde vinter halvår bringer noget smukt til den danske natur. Det kolde skær på himlen, de mørke morgener og den fine frost på bladene. Jeg er forelsket i de kolde måneder og i alt, hvad de fører med sig (med undtagelse af glatte veje). Mon ikke også, at tiden føles ekstra god, fordi man går en dejlig tid i møde? Om mindre end én måned står vi over for juleaften og allerede på tirsdag er vi trådt ind i den mest magiske måned på hele året.

Jeg er noget så spændt og har virkelig haft svært ved at holde igen. Dog må jeg indrømme, at Spotify har været benyttet til afspilning af diverse julesange en håndfuld gange allerede. Oooog, så har jeg også været i gang med at lave en juledekoration i kobber/natur tema i forrige weekend, hvor jeg var hjemme i Sønderjylland hos familien. Det har kriblet og krablet i fingrene på mig for at vise jer den, men jeg har lovet mig selv, at jeg ikke ville spamme bloggen med julesager, inden vi er nået til d. 1. december.

Det er ikke kun bloggen, jeg har haft svært ved IKKE at overdænge med julehygge. Niks, jeg har også måttet værne mig med tålmodighed for ikke at gå christmas frenzy på lejligheden. Jeg købte noget af det fineste julepynt i Berlin sidste år og jeg har hele året set frem til at skulle pynte op med det. Dog må jeg prøve at bevare tålmodigheden et par dage mere. Fem dage. Så må jeg godt. Mon ikke, jeg godt lige kan overkomme det?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG