Food & Drinks

Aften lækkerier

Jeg har i aften været til introduktionskursus i Magasin. Nå ja, det har jeg vidst ikke fået fortalt her på bloggen; i sidste uge var jeg til jobsamtale hos Magasin ang. noget juleassistance og jeg var så heldig, at jeg fik tilbudt stillingen sammen med en nogle andre dygtige mennesker. Det var en virkelig fed følelse – og er det stadig! Magasin har altid været noget ophøjet i min verden. Crême de la crême.

Jeg skal pakke en masse smukke gaver ind med det lækreste gavepapir og bånd oppe på julestuen i Odenses afdeling. Vi øvede os i aften og fik nogle vigtige informationer. Udover det blev vi spurgt, om der var nogle af os julepakkepiger, der kunne arbejde til VIP aftenen i morgen, så i stedet for at have min første vagt d. 6. december, så er den blevet rykket helt frem til i morgen. Jeg er edderspændt og glæder mig sådan til at blive en del af Magasins magiske univers.mellemlinjerneNu sidder jeg så bare og hygger mig med lidt godt til ganen, inden jeg snart vil smutte i seng. Man skal jo helst være veludhvilet, når man møder op på sin første vagt.

Sov godt, når I når dertil!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG