Everything

Afgørelsens time

Vild med dans finale fredag d. 27 november i Forum Horsens. Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen

'Vild med dans' fredag d. 18. september 2015. Ena Spottag og Thomas Evers Poulsen.

Jeg har gjort noget nyt i år. Noget jeg ikke plejer at gøre. Jeg har set Vild Med Dans samtlige fredage, hvor showet er kørt hen over skærmen. Jeg har ellers aldrig været en fan af showet – det er vidst noget, der kommer med alderen.

Siden første aften har jeg haft et favorit par. Et par, som der ramte mig lige i hjertet gang på gang. Et par, der rørte mig. Et par, der fik mig til at smile og græde på én og samme gang. Parret var/er Ena Spottag og Thomas Evers. #TeamGlad

I aften sad jeg med hjertet oppe i halsen. De var simpelthen bare så gode – og ikke mindst sjove! Hold da op, hvor jeg grinede under deres freestyle – i hvert fald under introen.

Jeg håbede sådan, at de ville vinde. Dog var Stephania virkelig også bare god og har virkelig gjort det godt uge efter uge. Derfor tænkte jeg, at oddsene var små. Da afgørelsens time oprandt, blev jeg dog fyldt med glæde og var nødt til at råbe; “jaaaaa!” imens jeg klappede i hænderne. For de vandt. Ena og Thomas. De vandt. Og hvor har de da bare fortjent det! Jeg er glad!

#TeamGlad

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG