Sådan kommer jeg i gang

I dag går turen ud til Bilka, hvor jeg i dag starter i praktik. Jeg er så spændt og en smule nervøs; er det, hvad jeg har forventet? Værre eller bedre? Det bliver i hvert fald rart at komme i gang med noget!

Men, nu hvor jeg skal ud på min første arbejdsdag, så tænkte jeg, at jeg ville gøre noget ekstra for at få en god start på dagen, også fordi jeg ikke ved endnu, hvor lang en dag, jeg får. Jeg fik nemlig bare at vide, at jeg skulle møde kl. 10:00.

Her blev det til en omgang naturelskyr med æble, mandler, en ordentlig omgang kanel (jeg eeeeelsker kanel!), et æg, et glas juice og selvfølgelig en kop kaffe. Så bliver morgenen da ikke meget bedre.

Hav en dejlig mandag!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Den hyggeligste tid på året

Hvor jeg dog bare nyder denne tid på året. Fuck det, om det regner og stormer, så længe hyggen bare er der. Det er den i aften. Den første søndag i advent. Det bliver da næsten ikke mere hyggeligt, gør det? En del af os har så småt pyntet op og man glæder sig bare af hele sit hjerte, til at det endelig bliver d. 1. december. Det er en dag, hvor man er så tæt på, dog så langt derfra.

Noget af det bedste ved denne tid, er mørket. For i mørket tændes der tusinde lys og det er bare så meget hyggeligere at gå på gaden om aftenen, når alle lysene er tændt.

Vi skal til at hygge os med årets første omgang risengrød (nøj, hvor jeg glæder mig!). Her dufter af kanel, lysene er tændt og vi skal sidde og hygge os til en god film.

Glædelig 1. søndag i advent!

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer

Jeg kunne altså ikke vente længere!

Jeg skrev i et tidligere indlæg, at det kriblede og krablede i mig, efter at kunne komme i gang med alt juleriet. Dog skrev jeg også, at jeg ville vente med det, til vi først var kommet ind i december måned, men jeg må tilstå, at det har været svært at afholde sig fra at gå helt julecrazy allerede.

I dag kunne jeg så heller ikke længere. Jeg måtte overgive mig til grankoglerne, julemusikken og bjælderne. Tidligere på dagen gav jeg mig lidt i kast med at pynte op til jul, jeg er dog hverken færdig eller helt tilfreds endnu. Hvis jeg kender mig selv ret, så kommer jeg nok også til at rykke rundt på det flere gange i løbet af december måned.

Der er dog ét enkelt problem.. Hvad fanden skal jeg gøre af alle mine andre nips ting? Der er jo ikke plads til det hele! Haha.

Imens jeg er i gang med at pynte op og går og julehygger, så kan i lige få en smagsprøve på noget af mit fine julepynt. Min julestil er stærkt præget af kobber, glimmer og naturlige elementer. Der er stort set intet rødt at finde her og da slet ingen nisser! Åh, de nisser. Dem er jeg ikke så gode venner med. De er da meget søde, men de skal bare ikke op herhjemme, hæhæ.

Følg på bloglovin' for de seneste opdateringer og på instagram for endnu mere <3

Synes godt om

Kommentarer