Food & Drinks

Søde spøgelses marengs

4140

I dag er det Halloween og nøj, hvor har jeg glædet mig længe til det! I aften kommer der nogle fra vores familie og i den anledning har jeg været i gang med at kreére fine Halloween snacks.

Jeg synes specielt, at disse er rigtig søde, nemlig mine spøgelses marengs! De er rigtig nemme at lave og tager ingen tid (hvis man ser bort fra bagetiden). Det er faktisk første gang nogensinde, at jeg laver marengs, men jeg synes faktisk, at resultatet blev helt godt. De blev lidt skæve og skøre, men det synes jeg faktisk kun, gør dem endnu sødere.

.

Spøgelses marengs

3 æggehvider

150g sukker

.

Pisk æggehviderne stive og tilsæt sukkeren. Pisk godt og hellere lidt for længe end lidt for kort tid. Massen skal opnå en stiv konsistens, hvor man nærmest kan vende skålen på hovedet, uden at der sker noget.

Kom massen i en sprøjtepose og sæt toppene på bagepapir på en bageplade.

Toppene skal bages midt ved 115 grader varmluft i 1 time og 15 minutter.

Til øjne og mund kan du smelte noget chokolade og påføre lige som du vil!

.

39

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG