Style

Nye vinterstøvler

10

11Det er den tid på året igen. Fra nu af bliver det kun koldere. De sidste par år har jeg haft investeret i lange lækre støvler; stilrene og virkelig flotte. Problemet er bare; sådanne flotte støvler er sjældent forret. De var fine nok at gå i, men når det først blev rigtig koldt, så skulle der satme nogle tykke sokker til for at holde fusserne bare nogenlunde varme.

Derfor måtte jeg i år gå på kompromis. Jeg havde egentligt heller ikke tænkt mig at købe nye vinterstøvler, eftersom pengene ikke lige var der til det – de kunne bedre bruges på noget andet, såsom sweatre, som jeg ikke har ejet nogen af i mange år, eller nye bukser, så jeg ikke var nødt til at slide på de samme tre par hele tiden. Det skulle dog ikke helt gå sådan. Niks, min kære momse synes nemlig ikke, at det kunne være rigtigt, at jeg ikke havde noget ordentligt fodtøj til vinter.

Jeg blev derfor sendt på en mission; at finde nogle gode, varme vinterstøvler til mig selv og så skulle hun nok give. For at være helt ærlig, så var det nu meget rart, men jeg takkede dog nej de første fem gange, hun tilbød det, men som den stædige rad, hun er, sagde hun; “Hold nu op din dumme unge og find dig nogle vinterstøvler”. Hæhæ, man kan ikke andet end at holde af hende den gamle!

.

Derefter gik jeg igang. Det skulle være noget enkelt, forret, ikke for korte og så måtte de heller ikke være for dyre (ja, hun gav, men derfor behøvede jeg jo ikke at suge hende tør for penge). Jeg faldt over disse. Egentligt ville jeg helst have haft dem i sort, men de var totalt udsolgt i min størrelse. Nu da marineblå også er min yndlingsfarve og alt mit andet fodtøj er sort, så kunne jeg jo lige så godt prøve at kaste mig ud i noget nyt. Ikke nok med at de er forrede, så er de også vandtætte! Win win. For bare 500kr blev de mine, så det var jo ikke så galt.

Jeg er vildt glad for dem og de er simpelthen bare så behagelige og varme. Hvis du skulle være interesseret i dem, så er de fra Duffy og fåes, som sagt, i både marineblå og sort.

.

12

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG