Everything

Nye favorit produkter

0103040506

Denne måned har jeg tilladt mig at være lidt god ved mig selv i form af nogle nye produkter. De var dyre, ja, men uanset hvad, så skulle jeg ud og have nogle nye. Min tidligere mascara (Lancõme Star) var løbet tør, min seneste bronzer var gået i stykker og min concealer var for længst udtømt.

En ting, som jeg ikke vil kunne undvære, er en mascara fra Lancôme. Siden 2012 har min faste mascara været fra Lancõme, som oftest i form af Star modellen, men én enkelt gang har jeg også prøvet Doll Eyes. De er begge smadder gode, dog synes jeg, at Doll Eyes er lidt overvurderet – det er en god mascara, men der er ikke noget fantastisk over den. Da jeg så skulle ud at købe en ny én denne måned, overvejede jeg at købe min sædvanlige, men tænkte, at jeg ville prøve en ny én af deres fantastiske mascaraer. Valget faldt på Grandiõse. 

Et valg som jeg bestemt ikke har fortrudt! Den er fantastisk! Vipperne bliver lange og voluminøse at se på efter få lag og den er bare helt fantastisk at arbejde med. Den fine mascara børste har et knæk, så man uden besvær kan komme til alle vipperne i krogene – og så helt uden at plette på huden! Åh, det er jo fantastisk!

.

De fine produkter fra Nilens Jord blev anbefalet af en søde veninde. De er blevet testet af i fredags og de levede op til mine strenge forventninger. Concealeren skulle dække, men uden at se tung og tyk ud – hvilket den gør! Bronzeren skulle fremhæve mine kindben på en smuk måde, samt give mig lidt kulør – hvilket den gør!

Findes der noget bedre, end at finde nogle skønne produkter, der lever op til éns krav og som man næsten skulle tro, var produceret lige præcis til én selv?

.

Grandiõse mascara fra Lancõme, 255kr | Duo Concealer nr. 588 fra Nilens Jord, 160kr | Bronzing Powder nr. 524 fra Nilens Jord, 240kr

.

02

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG