Everything

Min oktober

oktobercollage

Vi er godt og vel halvvejs igennem oktober måned, men derfor er det da stadigvæk ikke forsent at snakke om planer, ønsker og forhåbninger omkring måneden.

For mit vedkommende har det allerede været en rigtig travl måned og pånær efterårsferien, så forbliver den travl. På trods af det, så kan man da stadigvæk godt få noget hyggeligt ud af det.

For at være helt ærlig, så er vi i øjeblikket i gang med min yndlings årstid; efteråret! Jeg elsker de flotte, varme farver, de tykke sokker, bløde cardiganer, bagværket, hyggen, stearinlysene og ikke mindst stemningen. For mit vedkommende gør vejret det blot endnu bedre; ja, det er koldt, men jeg elsker, når vinden rusker i træerne og man har gemt sig godt væk i en stor jakke og et lækkert halstørklæde. Pyt med om næsen så er kold og man snøfter, for når man så træder indenfor i varmen, kan dufte bagværket eller en god suppe i hele hytten, kan smide sig på sofaen under et tæppe, nyde stearinlysene, alt imens man sidder og kigger ud på mørket, ser træerne danse og hører vindens susen; så har det alligevel været det hele værd.

Åh, hvor jeg elsker det.

.

Udover at jeg er færdig med EUS forløbet i næste uge (efter en uge spækket med eksamener), har jeg et par møder, en translokation, en afslutningsfest, samt noget pigehygge (forhåbentligt!). Der er derfor allerede en masse på kalenderen. Dog er der visse andre ting, som man bare er nødt til at opleve, lave og gøre, når vi er på denne tid af året.

.

top10

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG