Everything

Hyggen er ikke ovre endnu

2827

Det gik pludseligt op for mig i dag.. Det er den sidste dag i efterårsferien i morgen. Men der er jo så mange ting, jeg ikke har fået nået! Nu hvor jeg tænker over det – så har jeg det vidst egentligt altid sådan, når vi nærmer os slutningen på en kort ferie, weekend eller lignende. For mit vedkommende har det dog været rart at kunne trække stikket lidt ud i denne uge. En uge fritaget for skole – også selvom vi er færdige på fredag.

De sidste 10 uger har været meget hektiske for mit vedkommende. EUS kurset har alligevel krævet lidt mere af mig, end jeg havde regnet med. Specielt alle de afleveringer, shit, de har taget pusten fra mig til tider. Det er dejligt at kunne lægge dem bag sig nu. Inden længe, om mindre end én uge, kan jeg lægge hele kurset bag mig. Det er lidt en spøjs følelse. Jeg har det som om, jeg kun lige er gået i gang og nu er jeg allerede færdig. I tiden på EUS har jeg også mødt en masse dejlige mennesker og tanken om, at jeg ikke længere skal se dem dagligt, er også lidt underlig. Det er som om, jeg ikke helt kan fatte det.

Når en dør lukkes, åbnes en ny og jeg ser da også frem til en masse spændende ting i fremtiden. Spørgsmålet er bare; hvad den har at byde på. Jeg har endnu ikke fundet en elevplads, selvom jeg har søgt en masse steder og virkelig gjort mig umage med mine ansøgninger, CV – nogle gange er det bare ikke helt let, det der med arbejdsmarkedet. Man kan blive helt væk i den store strøm af arbejdssøgende, der alle har meget mere erfaring end én selv. Fingrene er krydsede og stadig flere ansøgninger bliver skrevet – på et eller andet tidspunkt, må der jo være nogen, der kan bruge én som mig.

.

I mellem tiden prøver jeg at få det bedste ud af det hele. Vi hygger os, nyder efteråret, familien og vennerne. I næste uge står den på efterårshygge med vores niecer og deres søde forældre, hvor der skal skæres flere græskar, måske bages lidt godt og ellers er jeg jo heller ikke færdig med min oktober liste endnu! Hvordan går det med jeres?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG