Everything

Halloween inspiration

30

Vi nærmer os stille og roligt Halloween og for at være ærlig, så kan jeg altså ikke vente meget længere. Jeg er så småt gået i gang med forberedelserne.

Stage one: planlægningen. Som tidligere beskrevet, så holder jeg jo en lille Halloween fest for noget af familien. Derfor har jeg været i gang med at planlægge snacks, mad og dessert. Desuden har jeg også været i gang med at indrette lejligheden, som jeg ønsker den – altså inde i mit hoved indtil videre. Hæhæ. Jeg har derfor også været inde at finde et hav af inspirations billeder, videoer mv., og jeg tror nu, at jeg har fundet ud af, hvordan det hele skal være, sådan da.

Stage two: indkøb. Jeg kunne altså ikke helt styre mig, da jeg stod i henholdsvis Føtex og Spar og så deres Halloween pynt; det var lige dét, jeg havde i tankerne og så var det ikke så galt dyrt. Indtil videre lyder samlingen på et lille spøgelse, edderkoppespind m. edderkopper, en pose fyldt med kryb, vindues klistermærker, vægklistermærker og papirs forme til cupcakes med søde små græskar på og endda med tilhørende græskar pynt til at stikke ned i toppen. Nu mangler jeg kun lidt småting, såsom falsk blod, frugtfarve, orange balloner, og så kan jeg læne mig tilbage indtil selve festen

Stage three: forberedelserne dagen forinden. Jeg skal igang med at lave dessert, pynte op mv.. Også selvom jeg mest af alt har lyst til at gå i gang nu! Hæhæ.

.

Undervejs skal der nok komme nogle billeder og muligvis også nogle DIY’s, som jeg har tænkt en del over at lave. Skal du også holde Halloween i år og i så fald; er du også godt i gang med forberedelserne?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG