Everything

Græskar udskæring

25

Så er det den tid på året, hvor vi skal til at skære græskar igen. Det er faktisk ikke noget, jeg rigtig har gjort så meget af i min tid, eftersom det ikke er en tradition, vi har taget til os derhjemme – men det skal der laves om på nu!

Derfor kom jeg cyklende hele vejen igennem Odense by med et græskar i min cykelkurv i går. Det har helt sikkert været et sjovt syn, men efter at have kigget flere butikker igennem efter det perfekte græskar (for undskyld mig, hvor har udvalget ikke været i særlig god kvalitet!), fandt jeg det endelig i Føtex – inde i midtbyen. Vi havde nogle ærinder, som vi også skulle have ordnet på tilbagevejen, så græskarret endte med at komme ud på en lille cykeltur på 8 ½ km, inden vi var hjemme igen. Men hvad skulle jeg ellers have gjort?

.

Hvis jeg selv skal sige det, så er den faktisk ikke blevet helt dårlig og jeg glæder mig sådan til at lave et til i næste weekend, hvor vi skal have efterårshygge med noget af Sonnys familie.

Har du forresten lagt mærke til at bloggen er gået all in på efterår – hvad synes du om den midlertidige forvandling?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG