Everything

Fuld fart på

09

Hvor lang tid siden er det lige siden sidste indlæg? Nærmer vi os ikke snart de 10 dage? Det er vidst ikke helt sådan, når der sker så meget på én gang.

Bare for at give en lille update på, hvad der er sket i mit liv på det seneste, så kan jeg roligt sige, at den har været spækket med den ene aflevering oven på den anden, fremlæggelser, projekt, synopsis, begravelse af min kære 92 årige farmor (der selvfølgelig indebar lidt ekstra tid med familien), en dejlig aften med mine piger (hvor ovenstående billeder er fra) med videre.

Det har været travlt for mit vedkommende, specielt fordi tingene lå så tæt klynget op og ned af hinanden. Derfor har jeg de sidste par dage haft stikket trukket fuldstændigt ud, hvilket har været skønt. Nu er jeg så ladet godt op igen og klar på lidt af hvert.

.

Hvad har du brugt oktober måned på indtil videre?  Hold forresten udkig efter indlægget senere i dag, hvor jeg har smedet en top 10 ting at lave i oktober måned!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG