Food & Drinks

Avocado creme

29

Jeg kan vidst lige så godt starte indlægget med en indrømmelse; jeg er sgu ikke så god til det der med mad og holdbarhed. Ofte glemmer jeg, at jeg havde et eller andet i køleren. Det samme gjaldt for en enkel avocado, som jeg ikke lige havde tænkt over. Da jeg så i dag fik åbnet den, så var den blevet lidt brun og ikke så charmerende at kigge på. Nervøst og forsigtigt tog jeg en lille smagsprøve for at se, om den stadigvæk var god.

Den var helt god endnu, men havde fået en lidt spøjs konsistens og brunt udseende. Ikke lige frem noget, man tanker “mums!” over. Derfor valgte jeg at skovle avocadoen ned i en lille skål og begyndte at mose og røre avocadoen rundt. Jeg ved ikke lige, hvad jeg tænkte, da jeg startede på det, men hurtigt efter forsvandt den brune farve faktisk.

Efter følgende blev cremen smurt på nogle madder og toppet med noget salt og peber og nøj, hvor smagte det altså bare godt! Man kunne helt sikkert også have opgraderet cremen en smule med noget hvidløg eller lignende.

.

Det var super nemt og smagte virkelig godt. Så man kan altså stadigvæk få noget lækkert ud af sine brune avocadoer – mine er som oftest røget ud, når de har set sådan ud, men det gør de ikke længere!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG