Interior decorating

Weekend

36

Så er det blevet weekend. Det har virkelig været tiltrængt!

For at sige det, som det er, så har jeg været rigtig godt smadret siden frivillig arbejdet i weekenden, hvor jeg næsten ingen søvn fik. Jeg har haft problemer med at koncentrere mig særligt lang tid i skolen i løbet af dagen og har vidst ikke fået lavet noget seriøst. Ikke meget i hvert fald.

Derfor glæder jeg mig virkelig også bare til at nyde denne weekend med noget selvforkælelse, en masse søvn og noget rigtigt familiehygge.

I morgen starter dagen med en tur til frisøren. Åh, hvor jeg glæder mig!! I næste måned er det et helt år siden sidst! Puh, det trænger! Senere på dagen skal vi så hjem til søde Katrine og Steffen at spise og hygge.

.

Søndag? Ja, på søndag er hele dagen afsat til ingenting. Det bliver skønt!

God weekend!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG