Interior decorating

String Pocket

29

Så ankom den sgu. Og så endda 1½ uge før forventet tid. Kæresten var så sød at hjælpe mig med at sætte den op – er den ikke fin?

Den nåede kun lige at komme op, da jeg begyndte at give mig ud i at få pyntet den og gjort den lidt flot. Jeg har dog ikke så mange pæne køkkentid endnu, men jeg synes faktisk allerede, at det er blevet rigtig flot og hyggelig.

Der er kommet noget mere fokus på indretningen ude i køkkenet. Det var vidst også lidt på tide, for det har bestemt ikke set hverken flot eller hyggeligt ud. Vi har heller ikke så meget bordplads, tværtimod, derfor er det også vigtigt, at vi får lavet nogle effektive løsninger. I dette tilfælde hylden, som ikke bare bliver benyttet som pynt, men også til opbevaring (af vores fineste ting, selvfølgelig – så det både er praktisk og flot!).

.

Nå, men hvad synes du? Er det ikke blevet meget flot? Jeg er i hvert fald meget glad for resultatet!

.

3031

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG