Interior decorating

Spøgelsestræet

3233

Sammen med  den fine String Pocket hylde kom den smukke og stilrene sorte potte fra Hay. Jeg har i længe været på udkig efter en flot og enkel potte til mit ønskede spøgelsestræ. Pludselig faldt jeg så over et billede på min søde veninde Lin’s instagram, hvor hun havde en krukke magen til – dog i lysegrå. Jeg blev hurtigt hooked på den og spurgte hende efter størrelse og mærke.

Sjovt nok så havde hun også et fint spøgelsestræ i den. En plante/træ, som jeg faktisk gerne har villet have i længe, men bare ikke vidst, hvor jeg skulle finde henne. Desuden frygtede jeg også prisen en smule. Træer plejer ikke at være de billigste at anskaffe sig.

Endnu engang hjalp søde Lin mig, da jeg faldt over endnu et billede på hendes instagram, hvor hun skrev, at hun havde købt træet i Plantorama. Jeg synes simpelthen, at det så så godt ud, at jeg bare var nødt til at hapse idéen fra hende. 

.

Derfor står dette fine træ i denne fine krukke nu hjemme på vores vægskab, godt og grundigt inspireret af sødeste Lin. Tusind tak for inspirationen, søde! Jeg håber ikke, at du hader mig for meget for at efterabe dig – dog tag det som en kompliment! Jeg efteraber kun det, jeg synes RIGTIG godt om! 

.

34

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG