Everything

Skønne piger

62

Som tidligere indrømmet på bloggen.. Så tog jeg jo afsted i fredags til fest og ballade, selvom jeg stadig havde det lidt skidt. Det var heldigvis stilnet en del af i fredags. Jeg måtte bare ud af lejligheden. Efter at have ligget syg det meste af en uge, følte jeg mig som groet fast i sofaen. For at sige det rent ud; så var jeg ved at dø af kedsomhed. Og så havde jeg jo egentligt også set frem til aftenen i længe.

Jeg skulle jo nødigt gå glip af noget sjovt, så jeg gjorde mig klar i en fluks og så mødte jeg med pigerne inde i byen, inden vi lidt senere tog til privat fest. Stemningen var i top – vi havde det simpelthen bare alt for fedt. Vi kunne ikke styre det og var simpelthen bare nødt til at skulle videre. Vi var i hvert fald ikke færdig!

.

Vi havde det helt igennem fantastisk sjovt. Men hvordan kan man IKKE have det sjovt med dem, når de er så skønne og sjove alle sammen?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG