Everything

Min farvefest!

373336252013

I lørdags gik det løs!

Efter at jeg vandt en billet, samt de fine New Balance løbesko i en konkurrence på Facebook, så fik vi endelige oplevet The Color Run. Jeg har været helt vild med konceptet, siden jeg første gang hørte om det for snart to år siden.

Desværre havde jeg slet ikke tid til det i 2014 og i 2015 havde jeg lidt svært ved at finde de 330kr til det, som det jo ellers koster. Der var jo så mange ting, som jeg synes, at jeg havde mere “brug for” end løbet. Derfor passede det mig også helt perfekt, at jeg var så heldig at vinde billetten. Så fik kæresten også en billet i fødselsdagsgave og så skulle vi ellers bare afsted.

Det var i sandheden det mest festlige og hyggeligste løb, som man kunne forestille sig. Stemningen var i top og vejret lige så. Med to ugers lorte vejr forinden, så var vi virkelig heldige med høj solskin.

.

Det var den fedeste oplevelse nogensinde og vi skal helt sikkert med igen næste år! Det er sikkert!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG