Everything

Min august

17

Krukken blev fyldt med godter, da vi fik hyggeligt besøg den ene aften.

.

12

Jeg havde en masse blå drømme og længsler, hvis man kan kalde det det. To af de seks drømme fra collagen gik faktisk også hen og blev mine i den forgangne måned, nemlig Alfred og den fine blå krukke fra Skjalm P.

.

24

Denne lækre sag fik jeg bagt hele to gange i løbet af måneden og gik hen og blev én af de mest kommenterede indlæg og likede på dagen for indlægget. Se eller gense den lækre OG NEMME opskrift lige her.

.

31

En hel tilfældig idé og jeg endte op lige her med nogle søde og dejlige mennesker.

.

53

Min fine kalender, som jeg helt selv har designet! Folk var vilde med konceptet og indlægget røg på top hvad angår mest likede på dagen. Nysgerrig? Så tjek indlægget lige her.

.

64

Det mest læste indlæg på bloggen i den forgangne måned må uden tvivl siges at være dette, der var en snak om mænd. Opslaget gik også hurtigt hen og blev det mest populære på facebook siden nogensinde.

.

78

De to søde Turtelduer flyttede ind og jeg er så glad for dem! De er da også bare noget af det aller fineste, synes du ikke?

.

92

Denne fine og limited edition illustration fra I Love My Type blev endelig vist frem på bloggen. Jeg bliver stadig helt betaget af at kigge på den.

.

39

Noget af det lækreste mad, som jeg diskede op med i denne måned må uden tvivl være disse smagfulde fiskedeller. Den anderledes og spændende salat til smagte forbavsende godt til!

.

30

Et skønt billede af smækre lækre lille Sophia fra en helt igennem dejlig dag.

.

85

Turtelduerne fik sig en storebror, da Alfred også flyttede ind!

.

Alt i alt har det været en helt fantastisk måned med en masse tilføjelser i indretningen, dejlige minder, nye venner og en masse god mad. Måneden kunne virkelig ikke have været bedre!

Hvad var det bedste, der skete i din august måned?

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG