Everything

Forpremiere på Maze Runner – Scorch Trials

35

Vi var vilde med 1’eren. Næsten lige så vild med den, som vi var med Hunger Games. Samme koncept, samme spænding. Vi var hooked fra starten af.

Da jeg derfor fik indbydelsen til forpremieren på 2’eren, så ventede jeg ikke mange minutter, før jeg havde købt billetter. Derefter ventede vi spændt. Specielt min kæreste glædede sig. Det var en gave fra mig til ham – en aften, hvor han blev forkælet med hans dope. En aften hvor jeg ville forkæle ham i anledningen af vores 5 års dag d. 24. i denne måned.

Inden filmens begyndelse var der præmier, som man kunne vinde. De blev udtrukket efter pladser. Sørme ja, om Sonny så ikke vandt den sidste præmie, der bestod af en kortholder fra NF Bio, to læbepomader fra Carmix, merchandise, slik og to fribilletter. Da han havde fået præmien udbrød han stolt; “Og jeg plejer ellers aldrig at vinde noget!”. På nær læbepomaderne, så var det ellers også en rigtig mandehørme gave, så han var glad.

Så kom vi til filmen og lige fra første sekund var spændingen i højsædet. Vi blev blæst bagover i sæderne. Vi blev forfærdede. Vi grinede. Vi fik det ene chok efter det andet. Det kan ikke tælles på to hænder, så mange gange hørte jeg folk skrige. Mest kvinder, men jo længere ind i filmen, vi kom – jo flere mænd kunne også høres “skrige” (eller hvad det nu er, mænd gør).

Sonny havde ellers siddet og grinet af mig de første mange gange, hvor jeg lettede i sædet, men det værste chok, det fik han dog selv; han blev forskrækket, at han i bogstaveligste forstand hoppede op i sædet og jeg kunne se popcornene flyve op ad – og heldigvis direkte ned i bøtten igen. Jeg var flad af grin. Så kan han sgu lære det. Hæhæ.

.

Filmen var overordentlig god og kan helt klar anbefales!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG