Food & Drinks

Formiddags hygge

5556

Den sidste uges tid har ikke været så god ved mig. Kort efter The Color Run, samme dag, fik jeg pludselig temmelig ondt i halsen. Da jeg vågnede dagen efter, havde jeg det som om, at jeg havde drukket hele weekenden. Min nakke gjorde ondt som bare fanden, jeg havde en slem migræne, var svimmel, havde kvalme, havde nu voldsomt ondt i både hals og ører. Dagen efter igen blev jeg rigtig snottet og dagen efter igen fulgte hosten.

Så jeg ligger endnu en dag på sofaen og håber på snart at få det bedre. At jeg er syg, er ikke det værste, men tværtimod at jeg ellers skulle have været sammen med nogle skønne tøser fra min klasse i aften – dog tror jeg ikke, at jeg bliver klar på det, hvilket virkelig er en skam!

.

Når man så ligger syg, så er det rart at kunne nyde et godt måltid sen morgenmad her på sofaen med en kop kaffe.

God weekend!

.

57

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG