Interior decorating

En pakke ind af døren

4445

Jeg har siden i lørdags været syg med noget, der ligner halsbetændelse. Godt, det er det i hvert fald ikke. Ind i mellem har jeg svært ved at trække vejret ordentligt (igennem munden, samtidig med at jeg er så tilstoppet i hovedet, at jeg knap nok kan trække vejret gennem næsen). Det bliver til lidt af nogle gisp herfra. Søndag havde jeg så ondt i nakken, at jeg faktisk græd over det. Ja, ynkelige mig, men jeg havde det virkelig som om, jeg havde været på mit livs druktur natten til søndag. Jeg må have fucket min nakke op til The Color Run og samtidig have fanget en halsbetændelse. But it was worth it!

Til tider har jeg det så lidt bedre og som jeg så bedst tror; “nå, jamen én nats søvn og så må jeg da være på toppen igen”, så vågner jeg med intensive og stikkende smerter fra hals til ører dagen efter. Øv bøv. Det var ikke lige meningen! Jeg prøver så godt, som jeg kan, at veksle mellem iskold og næsten brændvarmt indtagen. Koldt, for at slå baktusserne ihjel og for at tage hævelsen. Varmt, fordi.. Tjah, det gør man altid i sådanne situationer, ikke? Problemet er bare, at jeg ikke har den store appetit heller. Ja, jeg har lidt ondt af mig selv. Hæhæ.

.

Men, men, men! Så er det godt, at man har en rigtig sød kæreste, der kan forkæle én lidt. De sidste to aftener har han stået for madlavningen og samtidig har han været et smut ovre efter min pakke. En pakke, som jeg har ventet spændt efter!

Kan du gætte, hvad det var, der gemte sig i pakken? En lille ledetråd: se billede to.

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG