Everything

En dag som denne

58

Okay. Jeg kom afsted i går. Rastløsheden ulmede op inden i mig. Det kriblede  fingrene på mig og jeg kunne simpelthen ikke holde det ud længere. Parat kastede jeg mig ud i mission Sminket Lig og gjorde det bedste jeg kunne, for at se festklar og langt fra syg ud.

Det lykkedes sådan nogenlunde og jeg tog ind til byen og mødtes med de dejligste tøser. Aftenen startede på Studenterhuset, hvor vi fik brugt nogle af vores drinksbilletter. 5 øl for at være nøjagtig. To hyggebajere, to bundere og én til farten. Det var skønt at lære pigerne bedre at kende og bare snakke om alt mellem himmel og jord. Efterfølgende tog vi ud til fest hos en klassekammerat og havde det ellers mega morsomt dér i en del timer. Vi festede, skrålede, sang og dansede. Det var helt igennem pisse hyggeligt. Da vi var nået forbi midnat, var vi endnu ikke færdige, så vi tog da lige hele baduljen ind i byen og festede videre – næsten indtil den lyse morgen.

.

Kl. 05:20 ca. gik Lotte og jeg hjemad. Det var en kold, men virkelig hyggelig tur. Da jeg vågnede her til morgen (læs: lidt over elleve), var min stemme forsvundet sporløst og jeg følte mig godt brugt. Men det var dét værd!

Forrige Indlæg Næste Indlæg

RELATEREDE INDLÆG